Victor Ponta răspunde acuzațiilor că alegerile interne sunt viciate

Victor Ponta, la sediul DC News
Victor Ponta, la sediul DC News

Modul în care este ales preşedintele PSD este "în regulă", iar de fiecare dată înainte de un Congres în PSD "e democraţie şi agitaţie", a afirmat joi seara premierul Victor Ponta.

Întrebat ce părere are despre faptul că unii candidaţi la şefia PSD spun că alegerile în partid sunt viciate, iar modul în care este ales preşedintele nu e în regulă, Ponta a arătat că "aşa e mereu înainte de un Congres PSD". "E în regulă (modul în care se alege preşedintele partidului-n.r.) Aşa e mereu înainte de un Congres la PSD, e democraţie şi agitaţie. Dar mă bucur că pe 11 (octombrie-n.r.) se alege noul preşedinte. O să fie stabilitate, linişte. În ceea ce mă priveşte, să nu credeţi că am plecat de la conducerea PSD ca să stau după aceea pe margine şi să dau sfaturi, să critic, să trag sfori. Dacă voiam să conduc PSD rămâneam eu, că nu m-a gonit nimeni din fruntea PSD", a argumentat el.

[citeste si]

În ceea ce priveşte atitudinea primarului sectorului 3 Robert Negoiţă, care s-a înscris în cursa pentru şefia PSD şi apoi s-a retras, Ponta a susţinut că l-a sfătuit pe Negoiţă să candideze dar să nu mai vorbească despre faptul că el sau Liviu Dragnea sunt cercetaţi sau condamnaţi.

"În politică asta cu recunoştinţa este mai complicată. Eu înţeleg că s-a răzgândit, îl susţine pe Liviu Dragnea. Probabil că nu ştia alaltăieri că Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă şi a aflat ieri sau nu mai ştiu. Dincolo de asta, eu i-am spus lui Robert, am vorbit la telefon : 'Succes! Candidează la ce vrei tu dar nu zi asta că Ponta e cercetat, că Dragnea e condamnat, că ştii, şi eu şi Liviu Dragnea suntem cercetaţi pentru ce a fost acum 10 ani sau pentru că n-am câştigat la referendum unde Robert era cu noi'. Restul nu vreau să comentez să mă bag eu în dispute. Dacă s-a retras e decizia lui. " a afirmat premierul la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel