Victor Ponta, PRIMA reacție după ce a fost trimis în judecată de DNA

Premierul Victor Ponta a reacționat la trimiterea sa în judecată în dosarul Turceni-Rovinari.

El a afirmat că "singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani".

Premierul nu face referire direct la subiectul trimiterii sale în judecată, ci face trimitere la procurorul care se ocupă de dosar, într-un text în care vorbește despre scenariul de viitor previzionat de FMI pentru România.

Iată întregul mesaj postat de Victor Ponta:

"În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene - spune FMI!

Cred cu tărie că acest lucru este realizabil, prin munca românilor și printr-o guvernare eficientă (și atunci, în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia crește, salariile și pensiile la fel, absorbim fonduri europene și ajutăm Republica Moldova, iar singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani)!", a notat Victor Ponta pe Facebook.

Premierul nu a vorbit despre "cererea" avută de Klaus Iohannis. Președintele i-a cerut din nou demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, așa cum a făcut-o și în luna iunie, în momentul în care DNA a anunțat deschiderea dosarului.

Amintim că DNA a anunțat, joi, trimiterea în judecată a actualului premier, acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor în "dosarul Rovinari-Turceni". În aceeași cauză a fost deferit justiției și fostul ministru Dan Șova.

VEZI ȘI: Lucian Bolcaș, după trimiterea în judecată a lui Victor Ponta: Lucrurile au început să devină foarte simple... 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel