Victor Ponta: Povestea că eu cu Şova am făcut ceva la Turceni - Rovinari este falsă

Premierul Victor Ponta susţine că povestea conform căreia el ar fi implicat, alături de Dan Şova, în contractele acordate de complexurile energetice Rovinari şi Turceni este una falsă. Acesta spune că  a fost verificată deja de ANAF, ANI şi DNA, fără a fi găsite elemente legate de el.

"Povestea asta cum eu cu Şova am făcut la Turceni şi Rovinari este spusă de Manţog, azi în închisoare, şi de Macovei, care ar trebui să fie tot pe acolo, dar încă nu a ajuns. De şapte ani, toate instituţiile statului - ANAF, ANI, DNA - au verificat şi au confirmat că, în 2007, nu aveam nicio treabă cu contracte cu Turceni şi Rovinari, ci erau ale cabinetului de avocatură Dan Şova.

Citește și: Dan Șova spune câți bani a luat Victor Ponta din contractul Turceni - Rovinari

Deci, nu mă spăl pe mâini de nimic, dar e o poveste falsă, pe care nu au reuşit să o folosească. Nu cred că o s-o lase după şapte ani, dar nici nu cred că vor găsi în plus, că nu au ce", a spus Ponta la Antena 3.

În privinţa modului în care senatorii PSD vor vota în cazul lui Dan Şova, Ponta a susţinut că decizia aparţine acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel