VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT. Elena Udrea: Te sperii la gândul că VICTOR PONTA ar putea ajunge președintele României

Elena Udrea a fost invitată miercuri la DC News Live unde a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe scena politică.

"Propaganda PSD a spus că dacă Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit... foarte bine pentru că și-a apărat țara. Victor Ponta nu a fost vreo lumină nici ca procuror, nici ca premier... să fim serioși. Mă surprinde că a fost numit șeful corpului de control al domnului Adrian Năstase, cunoscându-se calitatea de ofițer acoperit. Vedeți... când stați să vă gândiți vă întrebați câte lucruri ascunse au fost în spatele ascensiunii lui Victor Ponta. Te și sperii la gândul că un astfel de om poate să ajungă președintele țării", a spus Elena Udrea la DC News Live.

Emil Constantinescu a declarat că Traian Băsescu este ofiţer activ al serviciilor secrete. Faptul că acesta îl acuză că a colaborat cu fosta Securitate nu este o noutate, însă acesta susţine că preşedintele lucrează şi în prezent sub acoperire. Elena Udrea a comentat acest subiect.

"Nu putem crede acest lucru. Nu se poate face nicio comparație între Traian Băsescu și Victor Ponta. În cazul premierului nu avem nicio negare. Nimeni nu a spus vehement că Victor Ponta nu a fost ofițer acoperit în timp ce era procuror. Asta este problema. Nu este nicio problemă că Victor Ponta a fost ofițer acoperit. În situația lui Victor Ponta, trebuie să știm exact ce s-a întâmplat. El se poate retrage din competiție. Cum este posibil ca un om care a fost ofițer acoperit și procuror în același timp să fie în competiția pentru Președinția României? El minte mereu", a zis candidata PMP la prezidențiale.

Întrebată dacă astăzi exclude posibilitatea ca procurorii sau judecătorii să fie ofițeri acoperiți, Elena Udrea a răspuns: "Nu bagă nimeni mâna în foc pentru acest lucru, ba chiar există riscul să fie multe astfel de situații. De unde știm că nu este așa? Probabil că nu am fi aflat nici de Victor Ponta dacă nu ar fi candidat la prezidențiale. De aceea, am cerut să fie desființată comisia SIE din Parlament și să se facă comisii de anchetă parlamentară pentru a afla cum a fost posibilă această presupusă încălcare gravă a Constituției. În plus, de ce timp de 14 ani nimeni nu a făcut un control pentru a afla ce se întâmplă acolo? Dacă mai sunt alte cazuri?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel