VICTOR PONTA, mesaj după moartea medicului psihiatru FLORIN TUDOSE

Vestea că marele psiholog Florin Tudose s-a stins în cursul zilei de duminică a întristat multe celebrități, mai ales oameni politici, printre aceștia numărându-se Elena Udrea sau Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a postat pe rețeaua sa de socializare un mesaj prin care transmite condoleanțe familiei doctorului Florin Tudose.

”Condoleanțe familiei doctorului Florin Tudose, una dintre vocile importante ale psihiatriei din România. Dumnezeu să îl odihnească!”, a scris premierul pe Facebook.

Citește și:  Florin Tudose a murit. Elena Udrea, mesaj pe Facebook: A fost o onoare să-l cunosc 


Medicul Florin Tudose ar fi decedat în urma unui infarct, în locuinţa sa din comuna Cosereni, judeţul Ialomiţa. Acesta a înfiinţat şi organizat împreună cu prof. dr. C. Gorgoş primul centru de sănătate mintală din România, în 1980. Totodată, el a înfiinţat şi primul serviciu de psihiatrie de legătura, devenit centru de referinţă pentru reforma în psihiatrie din România, în 1995, iar patru ani mai târziu, psihologul Tudose devine profesor universitar și predă psihia­trie psiho­patologie și psihologie clinică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel