Urmărește emisiunea live


Victor Ponta, la nunta fiicei primarului de Iași, Gheorghe Nichita

Senatorul Gabriela Vrânceanu Firea a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii de la nunta fiicei lui Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași. Alături de protipendada Iașiului, printre invitați s-au aflat Victor Ponta și Liviu Dragnea, dar și mai mulți miniștri ai Cabinetului Ponta.

Gabriela Vrânceanu Firea a ținut să facă publice fotografii de la evenimentul la care a fost invitată toată conducerea PSD, dar și miniștri din Guvern care nu au vechime în partid: "Un moment de relaxare, la Iasi, alături de colegi. Nu puteam să nu fim alaturi de un bun coleg, primarul din Iași, Gheorghe Nichita, în această seara, socru mic. O seara liniștită tuturor!", a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

În fotografia postată de Firea, acesta este însoțită de Victor Ponta dar și de miniștrii Gabriela Szabo și Doina Pană. Dar în alte imagini de la nuntă sunt prezenți și Liviu Dragnea, Rovana Plumb și soțul său, cei care care le-au fost și nași mirilor, dar și foști europarlamentari PSD.

Citește și: Gheorghe Nichita, primarul Iașului, socru mic

Ilinca Elena, mezina primarului de Iași, s-a cununat religios la  Biserica Sfântul Nicolaie din Copou. Ceremonialul a fost oficiat  de un sobor de preoți, ortodocși dar și romano-catolici, condus de IPS Teofan, potrivit bzi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel