Victor Ponta, la DC News: Merg la toate televiziunile de știri

Victor Ponta a spus că nu se ferește să acorde interviuri televiziunilor de știri care l-au criticat în repetate rânduri. Invitat la DC News Live, candidatul PSD la prezidențiale a zis că, spre deosbire de Klaus Iohannis, a mers la fiecare televiziune la care a fost invitat.

VEZI ȘI: Sorina Matei neagă că a fost ofițer acoperit. Ponta, replică INCENDIARĂ

"Haideți să vorbim despre patru televiziuni de știri. Klaus Iohannis nu a mers la două dintre ele: nici la Antena 3, nici la România TV. Klaus Iohannis a mers doar la B1 și la Realitatea TV. Eu, spre deosebire de el, merg la toate televiziunile, inclusiv la B1 și la Realitatea TV care au alte păreri politici decât ale mele. Mă duc peste tot pentru că românii se uită la toate televiziunile, nu doar la un post anume. Eu am datoria să fiu președintele tuturor, nu doar al celor care se uită la un anumit post de televiziune", a zis Victor Ponta la DC News Live.

Vezi AICI interviul integral

"Cu siguranță, mă veți vedea în dezbateri electorale, alături de Klaus Iohannis, la toate televiziunile. Am vorbit deja și noi suntem pregătiți și avem și confirmări pentru patru dezbateri în legătură cu mai multe teme importante ce țin de mandatul unui președinte: politică externă, securitate națională, politici economice și sociale. Dacă domnul Klaus Iohannis este în turul doi, cu siguranță ne vom întâlni și vom discuta despre aceste teme", a mai spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel