Victor Ponta, la bilanțul DNA: Vă felicit și vă invidiez

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, la prezentarea bilanţului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pe 2014, că invidiază această instituție. 

"Vă felicit și vă invidiez pentru independența și rezultatele pe care le-ați avut în 2014. (..) Vă asigur de faptul că stabilitatea legislativă care a existat în ultimii ani și colaborarea între Guvern, ca inițiator al modificărilor legislative, și CSM, Înalta Curte de Casație și Justiție și Ministerul Public va rămâne și în 2015 și în anii care urmează", a spus premierul Ponta la bilanțul DNA, citează Agerpes.

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, prezintă bilanțul activității instituției pentru anul 2014. La eveniment sunt prezenți președintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, dar și directorul interimar al SRI, Florian Coldea, precum și ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, vicepreşedintele CSM, Bogdan Gabor, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel