Victor Ponta își anunță candidatura la Președinție la inundații. Dâncu și Bolcaș, despre impactul de imagine

"Tu ce faci, fă, Doina aici? Aveai chef de inundații?", este întrebarea care a marcat inundațiile din Teleorman. A fost a premierului, același care, marți, 29 iulie, își anunță candidatura la prezidențiale. La ora 17:30, însă, Victor Ponta este la inundații, la Novaci, unde este alertă după ce viitura de cinci metri a lovit loccalitatea și a izolat sute de oameni. La ultimele inundații, Victor Ponta și-a pătat imaginea, însă "sunt lideri care și-au salvat imaginea la inundații". Avocatul Lucian Bolcaș și sociologul Vasile Dâncu au comentat impactul inundațiilor asupra imaginii premierului în ziua în care-și lansează candidatura la Președinție. 

Sociologul Vasile Dâncu a declarat, la România TV, că inundațiile sunt "și o oportunitate. Din punct de vedere comunicațional, sunt lideri care și-au salvat imaginea la inundații. Nu cred că Victor Ponta și-ar dori o asemenea lansare. Orice rateu își pune amprenta asupra bunelor intenții. Victor Ponta este candidat pentru că tradiția PSD este una în care președintele candidează pentru cea mai înaltă funcție în stat".

Avocatul Lucian Bolcaș a adăugat: "Pe mine mă bucură că această zi a lansării candidaturii începe în asemenea condiții. Cel care vrea să fie președinte, trebuie să vadă cu ochii lui în ce dezastru este țara. Este treaba Guvernului și domnul prim-ministru trebuia să fie acolo. Este bine că începe prima a zi a candidaturii acolo".

VEZI și: Vicepremierul Liviu Dragnea, la DCNews. Pune-i întrebări

Gigel Știrbu (PNL) a continuat: "Nu cred că ar trebui să politizăm astfel de catastrofe. Este de datoria domniei sale să fie prezent acolo, dacă nu ar fi fost acolo, ar fi fost o problemă de imagine".

"Asta este lansarea, lansarea are loc acum", au spus, într-un cuvânt, Vasile Dâncu și Lucian Bolcaș, cu referire la cererile PNL și PMP care susțin că trebuia amânată anunțarea candidaturii la Președinție a premierului Victor Ponta. 

Premierul Victor Ponta, aflat alături de vicepremierul Liviu Dragnea, i-a asigurat pe localnici: "Vin, din nou, și diseară, și mâine. Lăsați, că dacă am venit aici, poate se mișcă lumea mai repede și vin și-i verific. Vom da bani pentru pagubele făcute de inundații". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel