Victor Ponta dezvăluie de ce îl "place" pe Cătălin Predoiu

Fostul premier Victor Ponta a fost invitatul special al lui Felix Rache pentru ediția de duminică a emisiunii Cu Mâinile CuRache, de la Antena 3, unde a abordat într-un stil glumeț toate subiectele servite de către gazda, inclusiv unul referitor la candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Predoiu.

Victor Ponta a avut o replică pentru mesajul transmis de Cătălin Predoiu după ce a fost desemnat candidatul PNl la Primăria Generala a Capitalei:

„Bucureștiul este o capitală europeană și va rămâne o capitală europeană pentru că România este o țară europeană și va rămâne o țară europeană", a fost mesajul transmis de Cătălin Predoiu după ce a fost desemnat candidatul PNl la Primăria Generala a Capitalei.

"Bucureștiul este locuit de oameni și va fi locuit de oameni, pentru că România este o țară cu oameni, care este locuită cu oameni cu excepția lui Predoiu care cred că nu locuiește între oamenii, europenii...

Totodată, fostul premier a mărturisit ironic și motivul pentru care îl place acum pe Cătălin Predoiu: "Și eu îl plac (pe Cătălin Predoiu - n. red.) pentru că a anunțat că, fiind bucureștean, ne-a făcut o favoare că el candidează și că ar trebui să apreciem acest lucru. Și eu chiar îl apreciez foarte tare. Mâ gândeam eu, așa noaptea înainte să dorm, ce aș putea să primesc ca și cadou ca bucureștean și l-am primit, iată, pe Predoiu. Acum dorm bine de când am aflat că mi-a fost dat cadou de către PNL Predoiu", a mai spus Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel