Victor Ponta, despre PNL şi votul contra Guvernului MRU: Doar comuniştii şi naziştii au rescris istoria

Victor Ponta şi-a argumentat invitaţia către parlamentari, inclusiv PNL, la  evenimentul dedicat căderii Guvernului Ungureanu în 2012, prin faptul că este vorba de o realitate istorică ce nu poate fi contestată de liberali, adăugând că "doar comuniştii şi naziştii au rescris istoria".

"Indiferent că acum mai suntem sau nu mai suntem împreună, e o realitate istorică cine a votat moţiunea. nu poţi să spui acum, în 2015, că nu ai votat. Eventual poate să iasă o doamnă să spună că îi pare rău pentru ce a zis despre PDL, Predoiu şi Ungureanu, că acum sunt prieteni", a spus Ponta, referindu-se la copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

El a adăugat că, personal, este "politicos şi respectuos" la adresa celor care au votat moţiunea şi că liberalii, aflaţi în prezent în opoziţie, vor decide dacă participă sau nu la evenimentul programat pentru luni pe această temă.

Citește și: 3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu

"Dar doar comuniştii şi naziştii au rescris istoria", a adăugat însă Ponta.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, a cărui cădere a condus la instalarea Cabinetului USL, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Evenimentul are tema "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu" şi a fost programat pentru ora 18.00, se arată în anunţul transmis, duminică, de Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel