VICTOR PONTA denunță o conspirație a unor structuri care-l vor pe Klaus Iohannis președinte. "CRIN ANTONESCU, manipulat de oameni ȘANTAJAȚI"

Crin Antonescu, Victor Ponta
Crin Antonescu, Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a făcut acuzații dure cu privire la alegerile prezidențiale și la existența unei conspirații a unor STRUCTURI care îl vor pe Klaus Iohannis PREȘEDINTE. Victor Ponta a declarat că liberalul Crin Antonescu a fost mințit și manipulat de niște oameni ȘANTAJAȚI. 

Crin Antonescu, manipulat

Premierul Victor Ponta a explicat, la România Tv, că liberalul Crin Antonescu a fost "intoxicat şi manipulat de nişte oameni care sunt şantajaţi".

"Nu a înţeles nimeni de ce luni, după ce au luat bătaie şi PDL şi PNL, deodată toată presa băsistă spunea că s-au unit și vor câştiga. (...) Toate aceste decizii au fost luate în spatele scenei, fără a se da o explicație logică oamenilor şi asta denotă că domnul Antonescu e victima unor oameni care, din 2013, l-au manipulat şi intoxicat tocmai ca să-l aducă în acest punct", a spus Victor Ponta. 

Avertismentul lui Ponta pentru Antonescu

Întrebat dacă Traian Băsescu e implicat în această poveste, Victor Ponta a răspuns: "Categoric da. În continuare cred că Antonescu a fost doar intoxicat si manipulat. (...) Nu cred ca Antonescu a avut de la început acest scenariu în minte. Anul trecut, i-am văzut sfătuitorii, i-am spus de zeci de ori că aceşti oameni sunt mercenari, că l-au distrus și pe Mircea Geoană şi pe alţii, şi sunt oamenii șantajabili care vor ajunge tot la Traian Băsescu".

VEZI și: SONDAJ AVANGARDE: Război între Victor Ponta și Klaus Iohannis pentru Președinție

Iohannis, omul de laborator convenabil pentru prezidențiale

Despre jocurile din spatele lui Crin Antonescu, care ar fi fost determinat să se retragă pentru a fi impus Klaus Iohannis, Victor Ponta a explicat că "în acele laboratoare se testează tot felul de persoane. Cu cât o persoană este mai puţin puternică din punct de vedere politic, cu atât este mai de dorit. (...) Trebuie găsit un președinte care să nu aibă rădăcini și sprijin din punct de vedere politic, iar domnul Iohannis nu are o bază politică comparabilă cu a mea sau cu a domnului Antonescu".

De ce să fie un om politic slab președinte?

La întrebarea de ce se vrea un om slab, Ponta a spus "ca să nu se schimbe nimic după ce pleacă Băsescu de la Cotroceni. Toate aceste scenarii suferă de un singur lucru, un om creat în laborator nu poate să obțină voturi. Traian Băsescu nu e un om creat în laborator, doar s-a lipit pe structurile securității. Să se schimbe doar plăcuţa cu numele. În rest să rămână totul ca până acum".

În privinţa unei confruntări la prezidenţiale cu Klaus Iohannis, Ponta a spus că nu îi e teamă de acest lucru: "Nu mă sperie o confruntare la prezidenţiale cu nimeni. N-aş paria până la urmă că dl Iohannis va rămâne candidat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel