Victor Ponta, declarație șocantă despre dușmanii României

Victor Ponta spune că  2016 pentru România este un an pierdut şi asta în primul rând din cauza absorbţiei fondurilor europene care este de 0%. De asemenea, fostul premier a mai spus că România nici nu are nevoie de duşmani externi deoarece îi are din interior.

"Ceea ce cred ca s-a facut bine in ultimii ani, in 2012 Romania era o tara in recesiune, in 2015 am dovedit ca putem sa fim altfel, sa facem investitii, sa dam pensii si salarii... 2016 însă este un an pierdut, este anul 0. In 2016 0 bani europeni, 0 kilometri de autostrada, 0 subventii în agricultură", a declarat Victor Ponta la România TV.

"Sunt doua explicatii posibile. Una ca aducand niste ministri care nu au nicio legatura, dar mai ales un guvern fara sprijin politic care nu are niciun contact cu ceea ce se intampla mai jos, viziunea pe termen lung lipseste in totalitate. Dupa ce ai tipat ca ai absorbtie pe fonduri europene, semnezi un document in care preconizezi pentru tot anul 2016 0.

[citeste si]

A doua explicatie care sper sa nu fie adevarata, este faptul ca, anul trecut am trimis catre CE aproape 7 miliarde de euro, faptul ca acum in noul exercitiu s a schimbat treaba, pana la jumatatea lui 2018 se face o evaluare si daca nu ai folosit banii ii pierzi, domnul Ciolos se gandeste asa ..din decembrie ma intorc la Bruxelles si dupa ce am fost prim-ministru o sa primesc o gradatie mai mare, un salariu de la 7 mii la 10 mii. Nu e mai bine sa nu trag eu banii pentru Romania?", a mai spus Victor Ponta.

Ponta a mai declarat ca Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu are dusmani europeni si asta deoarece are dusmani din interiorul tarii.

"Suntem singura tara din UE care nu are nevoie de dusmani europeni pentru ca ii avem in interior. Este un tip de autodistrugere", a mai zis Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel