Victor Ponta-Dan Vâlceanu întors de PNL împotriva fostului premier

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a povestit pe facebook despre Dan Vâlceanu, un fost membru PSD care i-a fost alături la toate campaniile electorale, dar care acum s-a întors categoric împotriva sa. Vâlceanu s-a înscris în PNL, iar în opinia fostului premier schimbarea atitudinii este cauzată de influența negativă a anturajului liberalilor. 

Cum scoate PNL ce este mai rau si urat din oameni - O poveste trista dar adevarata despre influenta negativa a anturajului fata de oamenii tineri din politica!
Il cunosc pe Dan Valceanu inca din 2004 / este dintr-o familie respectata din Gorj - vechi membri PSD ( tatal sau a fost subprefect PSD al judetului si candidat la Parlament din partea PSD)!


A fost alaturi de mine si de PSD Gorj in campaniile din 2004/7/8 ; din acest motiv l-am sustinut toti sa fie Presedintele TSD (organizatia de tineret) / avand o relatia personala a fost si invitatul meu la botezul Irinei si ii multumesc pentru ca a venit si ne-am bucurat impreuna de acel eveniment fericit!
In 2009 pentru ca PSD a pierdut guvernarea si firma familiei Valceanu avea contracte cu Complexul Energetic Oltenia au plecat la PDL / dupa care in 2014 a devenit PNL ! Ma rog - interesul poarta fesul!
Desi este candidat la Camera Deputatilor din parte PNL nu i-am pomenit vreodata numele ( nu poti sa te certi in public cu cineva cu care ai stat la aceeasi masa, arata foarte urat)! Si de altfel Dan a fost mereu respectuos cu mine si nu mi-a vorbit vreodata altfel decat cu "Dumneavoastra".
(...)

Dincolo de jignirile mai mult decat exagerate la adresa mea si "infierarea" PSD-ului ( unde a facut o cariera frumoasa) tot vreau sa cred ca nu e vina lui ci a anturajului politic in care a ajuns!
Ba chiar ma bucur daca Dan Valceanu ajunge in Parlament/ o sa ne batem impreuna sa salvam Complexul Energetic Oltenia de la falimentul in care vor sa-l bage Guvernul Ciolos si fantomaticul Ministru al Energiei Grigorescu ( cel cu sute de mii de euro "castigati" cu un site din Caraibe) !, " a relatat Victor Ponta pe pagina sa de facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel