Victor Ponta: Dacă l-ar lua procurorii pe Traian Băsescu ar fi bine

Victor Ciutacu l-a rugat pe Victor Ponta să comenteze declarația lui Traian Băsescu prin care a spus că finanțarea campaniilor electorale ale partidelor ar trebui să se facă din bugetul de stat, cu reguli clare, pentru a nu mai da posibilitatea unor ilegalități.

Pe marginea acestui subiect, jurnalistul România TV și premierul au discutat marți seară.

Victor Ciutacu: În calitate de om care a citit în ultima vreme denunțuri după denunțuri făcute de tovarăși de-ai domnului Băsescu - care ne scriu câți bani dădeau pentru campania fostului președinte - poate să mă ia capul când îl aud după zece ani de zile cerând așa ceva?

Victor Ponta: Dacă l-ar lua procurorii și pe Traian Băsescu... ar fi bine. Banii au ajuns în campania electorală a cui? A candidat domnul Cocoș? A candidat doamna Udrea în 2009?

Victor Ciutacu: Dacă îmi amintesc bine, au candidat doi din familia Băsescu: unul la prezidențiale și una la europarlamantare.

Victor Ponta: Păi mai are sens să comentăm această știre?

Iată declarațiile pe care Traian Băsescu le-a făcut marți dimineață, la sediul PMP:

"Am discutat şi le-am spus părerea mea despre soluția de finanțare a partidelor, care nu poate veni, dacă vrem să scăpăm de bani ilegali utilizați în campanii, banii nu pot veni decât controlat, din bugetul de stat. Cu reguli foarte clare! Însă trebuie să înțelegem lucrul acesta – că e mult mai ieftin să finanțăm partidele pentru campanii electorale cu bani din bugetul de stat și să controlăm exact ce se întâmplă decât să nu fie bani din bugetul de stat și să se-ntâmple ce s-a întâmplat în atâtea campanii!", a declarat Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Exclusiv. Previziune pentru mulți politicieni. Cine este Doamna Stela

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel