Victor Ponta critică PSD: Chiar nu era cazul să fie prima Elena Udrea...

Victor Ponta, fost premier și fost lider al social-democraților, critică PSD pentru lipsa de reacție promptă privind reținerea de către DNA a Liei Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD și primar al muncipiului Craiova, apreciind că "chiar nu era să fie prima Elena Udrea care să ia atitudine". 

"Mai bine mai târziu... Dar chiar nu era cazul să fie prima Elena Udrea care să ia atitudine!", a scris, joi, Victor Ponta, pe pagina sa de socializare, după ce tot astăzi doi vicepeședinți PSD, Gabriela Firea și Rovana Plumb, au reacționat în legătură cu reținerea Liei Olguța Vasilescu de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind acuzată de luare de mită, folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani.

Citește și: Mesajul Gabrielei Firea pentru Olguţa Vasilescu

Rovana Plumb, vicepreședinte PSD și fost ministru al Muncii, a declarat, joi, că reținerea primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, sub acuzațiile de luare de mită și spălare de bani, reprezintă "o lovitură grea" pentru PSD.

"Olguța Vasilescu a demonstrat că este un manager foarte bun, care a făcut foarte multe lucruri pentru craioveni, așa se explică și gradul mare de încredere pe care Olguța Vasilescu îl are în rândul craiovenilor, 67%. Astăzi vom discuta pentru că ne-a luat și pe noi prin surprindere. Toată lumea este surprinsă, șocată și se consideră că este o lovitură grea și este o mare pierdere pentru că Olguța Vasilescu este un politician foarte bun administrator", a declarat fostul ministru PSD, citat de stiripesurse.ro.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, reținută de DNA. Ce spune Bogdan Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel