Urmărește emisiunea live


Victor Ponta, convins că ar fi fost mult mai popular ca procuror decât ca politician

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, la conferinţa regională Euromoney pentru Finanţe şi Investiţii pentru Europa de Sud-Est, că este convins că ar fi fost mult mai popular dacă şi-ar fi continuat fosta carieră de procuror decât cum este în prezent, ca politician, precizând însă că acum este prea târziu ca să mai schimbe lucrurile.

În momentul în care premierul Victor Ponta a fost invitat să își susțină discursul la conferinţa regională Euromoney pentru Finanţe şi Investiţii pentru Europa de Sud-Est, organizatorii au amintit că a lucrat în trecut ca procuror specializat pe infracţiuni economice şi evaziune.

"Mulţumesc pentru că aţi amintit de slujba mea anterioară, pentru că aş fi fost mult mai popular ca procuror decât ca politician, dar este prea târziu acum să mai schimb lucrurile", a declarat premierul Ponta, citează romaniatv.net.

Victor Ponta anunță data la care putem renunța la moneda națională

În cadrul discursului susținut în continuare, prim-ministrul a subliniat că toate datele arată că România, în prezent, se află într-un moment bun, iar creșterea economică este una sustenabilă, bazată pe exporturi și producție industrială și nu ca în anii trecuți pe speculații imobiliare și financiare. "Sper că Guvernul și politicienii nu vor distruge acest lucru bun", a spus Victor Ponta.

La finalul discursului său, premierul a menționat că, potrivit datelor INS, investițiile nete realizate în economia națională au crescut cu 8,5% pe primul trimestru, față de perioada similară a anului trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel