Victor Ponta, bucuros în ziua în care Klaus Iohannis a fost învestit președinte

Premierul Victor Ponta a dezvăluit ce sentiment a trăit duminică, ziua în care Traian Băsescu și-a încheiat cei 10 ani de mandat la Palatul Cotroceni, iar Klaus Iohannis a devenit oficial noul preşedinte al României, după ce a depus, duminică, jurământul constituţional, la Palatul Parlamentului.

”O săptămână lungă, dar foarte bună pentru noi toţi”, a apreciat premierul Victor Ponta, pe contul său de socializare, ultimele șapte zile, notînd ulterior și motivele:

”1 - am primit un vot masiv de încredere în Parlament pentru o Agendă de acţiuni guvernamentale ambiţioase în 2015-2016
2 - a fost aprobat Bugetul pe anul 2015 (fără taxe şi impozite, cu toate măsurile sociale promise şi adoptate, cu cel mai mic deficit bugetar şi cei mai multi bani pentru investiţii din istoria noastră)
3 - avem din nou, după mai mult de 2 ani, un preşedinte legitim (chiar dacă i-am fost adversar şi nu l-am votat, dl. Iohannis este un preşedinte legitim, si asta este esenţial)”, este bilanțul realizat de către prim-ministru.

Pe de altă parte, Victor Ponta mărturisește și ce sentiment a trăit în această duminică: ”Am fost fericit în 22 Decembrie 1989 pentru că se încheia o perioadă neagră pentru noi toți / sunt bucuros că în 21 Decembrie 2014 se încheie o nouă perioadă (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ură și suferințe inutile. Și azi, ca și în urma cu 25 de ani, am speranța că putem fi mult mai buni în viitor", a postat prim-ministrul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel