Victor Ponta, atac la Dacian Cioloș: Mitocănia este prea evidentă

Fostul premier Victor Ponta răbufnește la adresa actualului șef al Executivului, Dacian Cioloș, după inaugurarea sistemului de apărare antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu, eveniment la care au fost prezenți secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, dar și adjunctul Secretarului apărării al SUA, Robert Work.

Victor Ponta îl acuză pe premierul Dacian Cioloș de "o gafă total impardonabilă" și îl invită să-și prezinte scuzele cuvenite. Ponta își exprimă, de asemenea, încrederea că șeful Executivului nu suferă de boala numită "Iohannita", din moment ce politicieni care chiar au avut o contribuție importantă pentru scutul de la Deveselui nu au fost invitați la ceremonia oficială dedicată operaționalizării scutului american antirachetă.

"Este prima data cand nu e cazul sa il mai iert pe Dacian Ciolos, pentru ca in acest caz mitocania este prea evidenta ( si credeam ca nu il caracterizeaza)!

Avand in vedere faptul ca el personal si Guvernul sau nu au absolut niciun merit legat de proiectul de le Deveselu, dar si faptul ca aliatii NATO si cei americani stiu fff bine cu cine au luat decizii si cu cine au lucrat din 2011 pana acum, era absolut normal sa invite la momentul de inaugurare pe cei care chiar au o contributie la asta!!!
Si sper ca Dl Ciolos nu sufera de boala numita " Iohannita" - adica sa iti asumi ce fac altii doar pt ca tu esti total incapabil sa faci ceva !

Daca pe Basescu, pe Gabi Oprea si pe mine nu ii da voie Iohannis sa ne invite ( dupa ce a fost prins ca a furat o casa nici eu nu vreau sa ma afisez cu el ca ma compromit) cel putin pe Mircea Dusa, Titus Corlaltean si Bogdan Aurescu era de bun simt sa ii vad la ceremonie!

Dacian, astept cu incredere ca pentru aceasta gafa total impardonabila sa iti prezinti scuzele cuvenite! Sa nu ma dezamagesti te rog!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel