Victor Ponta a anunțat datele Congresului PSD și ale lansării candidaturii

Reuniți la Tulcea, liderii PSD au stabilit să convoace Congresul de validare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale.

Congresul de validare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale va avea loc în 12 septembrie, în Transilvania, regiunea unde PSD nu este atât de puternic,  iar  lansarea candidaturii urmează să aibă loc în 20 septembrie, potrivit Mediafax.

"Congresul va avea loc în Transilvania, pe 12 septembrie. Pe 20 septembrie va avea loc lansarea candidaturii lui Victor Ponta, pe un stadion mare", au menţionat sursele citate.

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale se va face, aşadar, chiar de ziua acestuia. Ponta va împlini, pe 20 septembrie, 42 de ani.

Citește și: Monica Macovei a lansat o provocare pentru Victor Ponta

"Pe 20 septembrie în București vom avea evenimentul de lansare a candidaturii. Oprea va avea mandatul din partea mea pentru tot ce presupune activitățile de zi cu zi, însă ședințele de guvern, 2-3 zile pe săptămână mi le voi dedica obligațiilor pe care le am ca prim-ministru, la fel și Dragnea. Tot ce avem de făcut pentru indeplini obligațiile cu FMI și Banca Mondială, pentru a avea o poziție față de criza care se adâncește, pentru că situația în loc să se rezolve se acutizează, în Ucraina.", a spus Victor Ponta.

Citește și: Traian Băsescu, atacat dur de Adriana Săftoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel