Victor Ponta, 42 de ani: Cadouri de top la aniversare

Victor Ponta a împlinit sâmbătă 42 de ani, ocazie cu care a primit două daruri de top, după cum însuși a mărturisit premierul, sâmbătă seară, în emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3, Q&A.

Mulțumindu-le tuturor celor care i-au transmis urări cu ocazia aniversării sale, Victor Ponta, a vorbit, sâmbătă seară, după lansarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale de la Arena Națională, despre darurile de top primite cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani.  

"Încă de dimineață când m-am trezit am avut primul cadou. Azi am primit acest album în care Irina și Andrei sunt cu adevărat artiști. M-am gândit că după emisiune o să pot să stau să mă uit la ele. Le-am avut în minte toată ziua și la Arena Națională, și peste tot unde am mers. (...) Aici este cadoul cel mai frumos și cred că orice om de pe lumea asta se mândrește cu copiii și vrea să îi vadă cât mai bucuroși și mai fericiți. Acesta a fost cadoul numărul unu. Așa m-a trezit. Vă dați seama ce energie pozitivă am avut și la evenimentul politic, și toată ziua. Un alt cadou special, al doilea, m-am gândit care sunt cele două, așa de top, am primit un dosar, mă întreba Daciana dacă e corect să îl am, al bunicului meu, locotenent-colonelul Ponta Gheorghe, cel care s-a născut în Ardealul austro-ungar. În 1917, a trecut în România, și-a luat cetățenia română și a luptat alături de armata română, fiind ofițer de carieră, pentru ca, în 1918, să aibă loc Marea Unire, după care s-a stabilit în București. Deocamdată a rămas la mine, îl dau mai departe către Andrei. Mi-a venit acest cadou exact în momentul în care vorbeam atât de mult despre marea unire și probabil că cel care mi-a trimis cadoul, și căruia îi mulțumesc, a vrut să-mi arate că peste 100 de ani se închide un cerc de generații", a mărturisit liderul PSD, Victor Ponta.

Citește și Ponta, aniversare: "Este cel mai frumos cadou primit vreodată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel