Victor Pițurcă renunță la "Națională" pentru Al Ittihad

Este oficial. Victor Piţurcă renunță la calitate de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României pentru a antrena, timp de două sezoane, formația Al Ittihad din Arabia Saudită.

Meciul cu Grecia, care se va disputa pe 7 septembrie la Atena, va fi ultimul pentru Victor Piţurcă în calitate de selecţioner al echipei naţionale a României, scrie gsp.ro.

La capătul a câteva zile de negocieri, fostul antrenor al Stelei şi al Universităţii Craiova a semnat în această dimineaţă un contract, pe două sezoane, cu echipa Al Ittihad.

Cariera de antrenor al echipei naționale a României a lui Piţurcă a debutat în 1998 după ce-a reuşit calificare la Campionatul European din 1998 cu reprezentantiva Under 21. După doar un an, a fost demis în urma unui conflict cu mai mulţi jucători importanţi, inclusiv Gică Hagi.

A revenit ca tehnician al echipei naționale în 2004, reușind calificarea la Campionatul European de fotbal din 2008. Apoi, în aprilie 2009, după ce-a început dezastruos campania de calificare la Mondialul din 2010.

În 15 iunie 2011, Victor Pițurcă își începe cel de-al treilea mandat la "națională", care se încheie oficial pe 7 septembrie după meciul cu Grecia.

În calitate de tehnician al echipei Al Ittihad, Victor Pițurcă va bifa pe 1 decembrie, o confruntare cu cu un alt antrenor român cu care se află în conflict de mai multă vreme, Laurenţiu Reghecampf, întrucât este programat meciul Al Ittihad-Al Hilal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel