Victor Pițurcă, după șapte meciuri fără succes la Al Ittihad: "Echipa progresează". Predecesorul său avea 6 victorii consecutive

Victor Piţurcă nu a reuşit să obțină nicio victorie pe banca lui Al Ittihad, în cele șapte meciuri de când conduce formația arabă. Ultimul eşec a venit în Cupa Prinţului, în faţa echipei lui Laurenţiu Reghecampf, Al Hilal (2-3, după prelungiri). Chiar şi aşa, fostul selecţioner vede un real progres în jocul echipei sale.

Plecarea în ţările arabe nu îi prieşte deloc fostului selecţioner. Ajuns pe banca lui Al-Ittihad, Victor Piţurcă nu a reuşit nicio victorie în cele şapte meciuri disputate. Mai exact, a pierdut de cinci ori şi a obţinut două egaluri.

În ciuda rezultatelor negative și a faptului că este la 11 puncte de liderul Al Nassr, tehnicianul român este de părere că echipa sa progresează. Asta în condițiile în care Victor Pițurcă a venit la al Ittihad în locul egipteanului Amro Anwar, care avea şase victorii consecutive.

"Din păcate, nu reuşim victoria în ultimele meciuri, chiar dacă jocul nostru este bun, am progresat mult. În ceea ce priveşte echipa, a progresat foarte mult, dar aşteptăm mult mai mult de la aceşti jucători, care pot deveni valoroşi în scurt timp", a declarat Victor Piţurcă după egalul din ultima etapă, cu Al Ahli (1-1), conform prosport.ro.

Fostul selecţioner aşteaptă returul pentru a le oferi fanilor și victoriile mult așteptate: "Vom vedea în returul campionatului. Sper să aducem cât mai multe victorii suporterilor, cărora vreau să le mulţumesc. Şi dacă sunt nefericiţi, sunt nefericiţi pentru că nu am câştigat pentru ei".

Vezi și: Reghecampf l-a învins dramatic pe Pițurcă în Arabia Saudită

MECIURILE LUI PIŢURCĂ LA AL ITTIHAD

  • Al Nassr - Al Ittihad 2-1 (campionat)
  • Al Ittihad - Hajer 0-1 (campionat)
  • Al Ittihad - Al Hilal 0-0 (campionat)
  • Al Taawon - Al Ittihad 4-3 (campionat)
  • Al Ittihad - Al Shabab 0-1 (campionat)
  • Al Ahli - Al Ittihad 1-1 (campionat)
  • Al Ittihad - Al Hilal 2-3 (Cupa Prinţului)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel