Victor Ciutacu - Sorina Matei. Intervenție Coldea

Florian Coldea ar fi intervenit la Victor Ciutacu pentru a o scoate basma curată pe Sorina Matei. Acest lucru a fost declarat chiar de jurnalistul de la România TV.

"Pentru două alte persoane, Florian Coldea a intervenit la mine. Pe vremea când nu era semizeu, direct, pentru Codruța Kovesi, să n-o mai persecut, că-i fată bună și mă pot convinge de asta dacă accept să ne vedem toți trei. Când deja se credea titan, prin Sebi Ghiță, pentru Sorina Matei, să-mi retrag procesul pe care i l-am intentat. Am răspuns negativ ambelor rugăminți...", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

De precizat și faptul că Robert Turcescu i-a sugerat Sorinei Matei să se uite "foarte adânc în ea", dând de înțeles că și ea ar fi fost agent sub acoperire. Jurnalista a spus că nu are ce să recunoască.

Apoi, Traian Băsescu i-a spus să se mai gândească și să reflecteze la cele spuse de Robert Turcescu. 

"Nu sunt nici ofițer acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de corupție. Nu fac parte, nu am nicio legătură cu vreun serviciu special", spunea jurnalista la acel moment.

[citeste si]

Procesul cu Victor Ciutacu

În 2015, Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu. Jurnalistul a dat-o în judecată după ce aceasta a scris un text dur la adresa lui, pe blogul personal.

"Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta", a scris la acea vreme Sorina Matei, după ce Ciutacu i-a devenit coleg la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel