Victor Ciutacu, comentariu fabulos după ce a aflat de botezul lui Cristian David

Imaginile cu ceremonia în cadrul căreia fostul ministru de Interne, Cristian David, s-a lepădat de politică și s-a botezat la Biserica Internațională Harul din București, nu l-au lăsat indiferent pe Victor Ciutacu, jurnalist România TV.

Victor Ciutacu consideră, într-o postare pe Facebook, că telespectatorii ar fi putut beneficia de un spectacol complet, dacă fostului ministru de Interne, Cristian David, i s-ar fi alăturat și Oana Zăvoranu.

"N-am nici o treabă cu religia nimănui, dar botezul fratelui Cristi, în regia fraților Marinel și John, este un spectacol în sine. Aproape că-mi pare rău că Zăvoranca nu-i și ea penticostală, că îngemănau ăștia lucrarea de nu mai pleca nimeni din fața televizorului", a scris Victor Ciutacu.

Eliberat sub control judiciar, după ce a fost cercetat pentru o șpagă de o jumătate de milion de euro pentru aprobarea unei retrocedări de teren, Cristian David a luat calea bisericii și s-a pocăit. Astfel, Cristi David (născut Troacă), a fost botezat, anunță istoriaevanghelică.ro.

Vorbind pentru prima dată "din apa botezului", cum aprecia "fratele Mrinel", fostul ministru de Interne a menționat și o profeție din urmă cu doi ani și jumătate, al cărei sens pe deplin l-a înțeles abia acum.

"Sunt exact 2 ani și jumătate de când am ascultat o profeție (...) M-a ascultat fratele Marinel cu toată înțelegerea, m-a lăsat să-mi spun discursul, după care mi-a spus: «Tu nu ești chemat pentru politică. Dumnezeu are altă lucrare pentru tine». Mărturisesc astăzi, acum, că nu am înțeles sensul deplin al acelor vorbe și a fost nevoie de un timp pentru ca acele vorbe să capete sens în înțelegerea mea...", a spus la ceremonie Cristian David.

Cristian David, fostul ministru de Interne, s-a botezat - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel