Ciutacu, mesaj explicit pentru Băsescu: Domnu' comandant...

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat prompt față de declarațiile oferite, joi, presei de către președintele Traian Băsescu, de pe Aeroportul Henri Coandă, referitor la declaraţia de ieri a Parlamentului în cazul Mircea Băsescu - Bercea Mondial.

"Este, în opinia mea, un lucru extrem de grav pe care l-a făcut Parlamentul, o acţiune de intimidare a justiţiei, pentru că toată declaraţia se susţine pe afirmaţiile, pe frânturile de filmări pe care le-a oferit clanul Bercea. (...) Reacția mea este la întrebarea dumneavoastră și la declarația politică a Parlamentului care deja a fraternizat cu clanul Bercea. Asta este realitatea României de astăzi. Spun fraternizat cu clanul Bercea pentru că este preluată și impregnată de punctele de vedere exprimate de Antena 3, reprezentanții clanului și în general abordează realitățile, între ghilimele, clanului Bercea", a acuzat președintele Traian Băsescu, în declarație de presă susținută pe Aeroportul Internațional "Henri Coanda", înainte de plecarea în Belgia.

Citește și Probele depuse împotriva lui Mircea Băsescu, autentificate de DNA

Ulterior, Victor Ciutacu a reacționat față de acuzele șefului de stat la adresa Parlamentului, atrăgându-i atenția că face o mare confuzie.

"Domnu' comandant, FRATE-TĂU a luat bani de la clanul Bercea, nu Parlamentul, care zici tu că a FRATERNIZAT cu Mondialii", a scris jurnalistul România TV pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel