Victor Ciutacu, reacție după explicațiile Laviniei Șandru la Realitatea TV

Victor Ciutacu a avut o reacție-fulger după emisiunea Laviniei Șandru de miercuri, zi în care soțul ei, Darius Vâlcov, a fost reținut de procurorii DNA.

"Doamne, câte am putut să văd și câte am putut să citesc de ce n-am fost eu ieri la emisiune! Sunt jurnalist, am ales să intru în presă și, credeți-mă, îmi fac meseria așa cum pot, cu respect pentru ceea ce înseamnă informația publică și o să am grijă de fiecare dată ca dumneavoastră să puteți afla toate acele informații pe care noi le cunoaștem. Sigur, nu am cum să nu punctez faptul că, dat fiind situația în care se găsește acum soțul meu... Doamne, ce colegi mi-a fost dat să văd în lumea asta, a audiovizualului! Și colegi buni, pe care îi respect pentru felul în care știu să vadă lucrurile, dar și colegii...vai Doamne! Parcă a fost prea multă mizerie", a spus Lavinia Șandru.

După emisiunea "Deschide lumea", de la Realtatea TV, a venit și reacția jurnalistului Victor Ciutacu.

"Oprește-te odată, penibilo, stai acasă cu fetița! N-ai nici talent, n-ai nici credibilitate, n-ai nici putere de convingere și mai mult rău îi faci lui Darius. Nu-i de-ajuns că l-au luat ca pe ultimul borfaș? Măcar el s-a purtat decent și demn, nu și-a pus poalele-n cap și mâinile-n șold ca ultima țață de pe marginea șanțului. Poate intră naibii și-n tine statu' de drept și reuniți, păcatele mele, familia la arestul cercetărilor penale. Pe bune, nu dau doi bani pe tine, da' copilu' chiar n-are nici o vină", a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: Lavinia Șandru, în direct la TV, în ziua în care Darius Vâlcov a fost reținut de DNA: Sunt jurnalist, îmi fac meseria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel