Victor Ciutacu, reacție după ce Klaus Iohannis a explicat de ce a spus "ghinion"

Klaus Iohannis scrie în noua sa carte, intitulată "Primul pas", că expresia "ghinion", rostită într-o emisiune, a fost doar din vina sa, "întrucât a lăsat garda jos". Președintele susţine că se aştepta la un interviu într-un mediu prietenos.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, gafă de proporții comisă cu privire la CSAT 

"M‑am dus la o emisiune unde am considerat că există un mediu prietenos, dar m‑am trezit faţă în faţă cu un moderator foarte agresiv. Şi, în loc să‑mi păstrez calmul, cum procedez in mod normal, am reacţionat la atacul moderatorului, lucru pe care apoi nu l‑am mai făcut", scrie Klaus Iohannis în noua sa carte.

Ce spune Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat acest subiect pe pagina sa de Facebook.

"Între două tăceri adânci, prințul Ardealului a mai comis, tot în liniște, n-o să vă vină să credeți, încă o carte. Pe care acum o promovează agresiv inclusiv de la pupitrul Cotrocenilor și în care mărturisește smerit că a dat-o de gard cu faimosul "ghinion". Dar, ca tot politicianul, fie el și altfel, are și o explicație pentru că a comis-o. Cică, sperând că se duce într-un mediu prietenos, a dat de un moderator agresiv, care l-a atacat.

Dincolo de faptul că Gândul a făcut la vedere, asumat, cea mai iohannistă campanie electorală din câte puteau exista la niște alegeri, cea mai mișto zicere e aia cu "agresivitatea" și "atacul" lui Claudiu Pândaru. Mie omul mi se părea doar iscoditor, dar concesiv și civilizat. Noroc că soțul primei doamne mi-a deschis ochii și am descoperit fiara ascunsă-n ziarist", notează Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel