Victor Ciutacu, reacție după "căderea" lui Radu Banciu - exclusiv

Ediţia de joi seară a emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată în direct la B1 TV, s-a încheiat brusc, după ce lui Radu Banciu i s-a făcut rău chiar la finalul programului.

VEZI ȘI: Mircea Badea, reacție după "căderea" lui Radu Banciu

Victor Ciutacu, contactat de DC News, a făcut un comentariu despre scenele care i-au lăsat fără cuvinte pe mulți români.

"Am văzut. Ferească Dumnezeu de așa ceva! Nu râd de problemele de sănătate ale nimănui, le am și eu pe ale mele, dar Banciu a călcat pe greblă și i-a venit coada ei în frunte. Prea făcea el pe supraomul. Uite că organismul își arată limitele. Poate se mai gândește dacă insistă pe mizeria aia de rubrica "mortul zilei". Altfel, sănătate!", ne-a zis Victor Ciutacu.

Realizatorul de la România TV ne-a povestit că nu a avut parte de asemenea incidente în emisiunile sale. Au existat momente când i-a fost rău, dar a reușit să ducă la bun sfârșit programul. 

(w670)

"Am dus emisii cu febra 41, mi-a fost și rău, m-a luat și amețeala, mi-a bufnit și sângele pe nas, da' să clachez în platou încă nu mi s-a întâmplat. Sper să nici n-am parte de asemenea întâmplări", a mai spus Victor Ciutacu pentru DC News.

Amintim că joi seară, la finalul emisiunii, în timp ce citea o știre, Radu Banciu şi-a dus iniţial mâna stângă la cap, aplecându-se în lateral şi părând că este pe punctul de a cădea de pe scaunul pe care era aşezat. Ulterior, Radu Banciu s-a redresat, dar a continuat să îşi ţină ambele mâini pe faţă. După câteva momente, emisiunea "Lumea lui Banciu" a fost întreruptă, iar la televiziunea B1 a fost difuzat un calup de publicitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel