Victor Ciutacu, mesaj pentru Adriana Săftoiu după lansarea cărții ”Cronică de Cotroceni”

Victor Ciutacu i-a transmis un mesaj Adrianei Săftoiu, după ce aceasta și-a lansat cartea ”Cronică de Cotroceni”.

”O cunosc pe Ana Adriana Săftoiu, cred, de prin '95; ea reporter, eu reporter. Memoria peliculei retine, dupa stiinta mea, chiar si o imagine cu noi doi, printre altii, la Bruxelles, in '97, cand umblau delegatiile romanesti cu pro-NATO pe la toate cancelariile care aveau timp si chef sa ne spuna de la obraz ca mai stam o tura pe-afara.

N-am avut niciodata vreo relatie privilegiata. Ne-am respectat, cred, ca meseriasi. Si am colaborat fair ori de cate ori a fost cazul. Adriana scrie bine. E printre ultimii mohicani. Acu' si-a lansat cartea. Soc si groaza, a dat din casa. De ce acum si nu atunci? A muscat mana care a hranit-o. In fine, clasicele citate alocate acestui tip de moment. Am fost intrebat daca eu as fi facut-o. Nu, char n-am facut-o, dar eu nu-s Saftoiu si nici n-am lucrat cu Basescu. Asa ca n-am cum profeti un trecut inexistent. Stirea e ca ea a facut-o. Cartea e-n piata, a avut un marketing destept de lansare, lumea o citeste (sau nu) si comenteaza cu patos. Asta e realitatea zilei.

P.S. Fiindca vad ca sta bine cu memoria, imi permit sa ofer autoarei de succes o sugestie. Sa-si aduca aminte cine si in ce context a anuntat seara, in direct, demisia ei de a doua zi dimineata”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Cartea despre culisele de la Palatul Cotroceni lansată de Adriana Săftoiu la Bookfest, ”Cronică de Cotroceni” a generat numeroase reacţii în rândul politicienilor şi jurnaliştilor, care fie o aprobă, fie o consideră exagerată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel