Victor Ciutacu îi face praf pe tehnocrați: Cum este distrusă România

Victor Ciutacu a avut, joi seară, o ediție specială în care a avut ca invitați militari în rezervă, membri ai uniunilor de creație, compozitori, muzicanți și nu numai, oameni cărora tehnicrații le-au aputat pensiile, pe șest, fără îi anunțe nimeni.

(w670)

"Vă ofer o ediție eveniment despre cum este distrusă România bucată cu bucată", a zis Victor Ciutacu în debutul emisiunii sale de la România TV.

"Aceștia sunt oamenii (n.r. - fanfara militară din platou) care au cântat prohodul regimului Mihai Răzvan Ungureanu. Pe 6 martie îi veți vedea cântând prohodul regimului Cioloș", a spus Mircea Dogaru.

(w670)

Dumitru Andrei a intervenit: "După ce ni s-a oprit indemnizația... cu stupoare, habar nu am avut de ce ni s-au oprit banii. Ne-au băgat mâna în buzunar. Mi-a venit spre finalul lunii, pe 26, o înștiințare din partea casei sectoriale a MAPN ca începând cu 5 ianuarie nu mai beneficiem de indemnizație pentru că nu mai facem parte din sistemuk public de pensii. Am fost puși în fața unui fapt care nu ne mai permite să ne desfășurăm viața de zi cu zi. Am fost recunoscuți de Casele de creație pentru că meritam, pentru că de-a lungul întregii activități am desfășurat numai activități artistice și culturale. Eu am lucrat 37 de ani în sistemul militar ca muzicant. Vorbesc de mine, dar vorbesc în numele a tot ce există în țara asta pensionar militar muzicant. Am fost în permanență colaboratori cu instituțiile civile de artă. Toate activitățile din viața civilă s-au desfășurat cu ajutorul muzicanților militari. Merit? Am 37 de ani de muncă... mi-am îndeplinit cu cinste ceea ce
trebuia să fac în calitate de muzician. Mi-au luat demnitatea".

[citeste si]

"Oamenii ăştia... au dat onorul şefilor de stat. Acum toată lumea se întoarce cu spatele la ei. Distrugerea României bucată cu bucată... nu este vorba de situaţia a 3000-4000 de oameni. Este vorba de împrejurarea că cei care îmbrăţişează o anumită carieră... li se taie perspectiva. E deliberat ca oamenii să nu mai urmeze această cale a armelor pentru că ştiu că la pensie se vor bucura de această desconsiderare generală. Este normal ca un om care are preocupări intelectuale să mizeze pe o recunoaştere a valorii la care a ajuns", a spus și Lucian Bolcaș, joi seară, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel