Victor Ciutacu: Fiindcă nu vreau să mă enervez aiurea, toți cei care au de gând...

Foto: Facebook Victor Ciutacu
Foto: Facebook Victor Ciutacu

Grecii au votat împotriva măsurilor de austeritate, adică "Nu" la referendum. Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat, pe blogul său, situația din Grecia, după ce tocmai a fost într-o vacanță acolo, chiar înaintea referendumului.

"Tolomacii ăștia cu gulere albe care-și smulg azi părul din cap că trage Grecia tot sistemul lor european de carton în rahat încă nu realizează ca ei l-au născut pe Tsipras ca politician care să conteze. Și nici că modelul a-nceput sa puiască mai peste tot. Sigur, cu excepția noastră, că aici ține Securitatea capacul pe oală și orice voce e ori sugrumată, ori deja recrutată. Datoriile imense nu le-a facut Tsipras, ci ipocriții ăia iresponsabili și șmenari (Samaras & co) care îndemnau populația sărăcită și batjocorită de ei să voteze DA. El ar trebui să se ocupe de achitarea lor. Iar înjuratul Varoufakis e primul ministru grec de finanțe, după multă vreme, care are exercițiu bugetar pozitiv în mandat; pe cifre auditate de ăia care i-au cerut/obținut demisia. Fiindcă nu vreau să mă enervez aiurea, toți cei care au de gând s-o bage p-aia cu grecii leneși/neplătitori de taxe sunt invitați politicos să scrie când au fost ultima oarăn-n Grecia și i-au văzut pe ăia stând/netăind bon fiscal. Eu tocmai am revenit de-o săptămână, da' poate-s orb.

P.S. Dincolo de vitejie, inclusiv războiul troian s-a câștigat pe bază de creier", a scris Victor Ciutacu, pe blogul personal, despre situația din Grecia.

GRECIA REZULTATE REFERENDUM - EXIT POLL. Ce au decis grecii (5 iulie)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel