Victor Ciutacu-Elena Udrea-Niels Schnecker, întâmplare memorabilă. SMS decisiv

În urmă cu doi ani, Victor Ciutacu pleca de la Antena 3 la România TV. Se întâmpla în 2013, după Convenția Națională a PDL, desfășurată la Romexpo, eveniment politic major pentru democrat-liberali.

Jurnalistul a povestit o întâmplare - de pe data de 23 martie 2013 - care l-a avut drept protagonist și care a coincis cu o decizie importantă pe care a luat-o. Este vorba despre plecarea de la Antena 3.

"Acum doi ani...
Romexpo, Congres PDL, ăla cu Soneria și postacii.

Ajung la studioul Antenei 3. Îmi las haina și plec la o baie sfidătoare de mulțime printre portocalii. Din când în când, în timp ce pestesc câte un om pentru live-uri, dau autografe celor mai curajoși și fac poze cu îndrăzneții.

Mă intorc, prestez cu Stolo, Falcă și Oltean. Mă gândesc cu groază că trebuie să dau send sms-ului ăla blestemat.

Amân. Plec iar prin mulțime. Dau de Niels. O arde reporter. Brusc, în fața noastră se deschide cerul. Apare Udrea, gardată de Florin Grasu'. Ne oprim ca bizonii, ne umflă râsul, ne apropiem, ne pupăm, oficinele băsiste juisează satisfăcute că au mărturia trădarii. Stăm cuminți la poze. Blonda Supremă se întoarce spre mine. "O să vă dea afara Voiculescu". Gloata hâhâie. "Doar la pachet cu Niels", răspund. Ne despărțim. Urc la studio. Pun haina pe mine. Trec pe la studioul România TV. Dau binețe oamenilor normali. Apostolii dreptății erau în vestiarul Elenei, dădeau sfaturi înțelepte postacilor.

Mă uit când la echipa A3, când la cea a Rtv. Maxim 5 metri le despart. Iar pe mine un sms și doi-trei pași de-o aventură nebună.

Dau send și plec, de nebun, pe jos...", a fost mesajul lui Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV.

VEZI ȘI: Exclusiv - Ciutacu: "Trecerea de la Antena 3 la România Tv a fost un șoc, chiar și pentru mine. Profesional, 2013 a fost un an mediocru". Ce promite pentru viitor - Interviu DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel