EXCLUSIV  Victor Ciutacu, după înjurătura lui Emil Boc: Ne-am chinuit! Detalii neștiute despre întâmplare

Victor Ciutacu și-a amintit de momentul în care a fost înjurat de Emil Boc, pe vremea când politicianul era premierul României, și a oferit detalii neștiute despre acea întâmplare.

Victor Ciutacu a declarat, într-un interviu pentru DC NEWS că a aflat din greșeală despre înjurătura lui Emil Boc și că s-a chinuit să facă rost de imaginile respective.

Emil Boc l-a înjurat pe jurnalist în anul 2009. Fostul premier a spus despre Ciutacu ”derbedeul dracului” după un dialog pe care l-au avut în direct. Crezând că o dată cu închiderea transmisiei este oprită și camera, Boc a scăpat porumbelul. Camera însă nu era oprită și a înregistrat totul. Imaginile au ajuns la jurnalist care le-a difuzat apoi pe post.

”Eram într-o transmisie pe Antenă. Era pe vremea când Boc încă mai discuta cu Antenele. Eram eu, Gâdea, Badea...erau alegerile. A făcut live-ul cu noi, a vorbit politicos. Eu tot îi dădeam și Boc a înghițit, a înghițit, a înghițit și când s-a oprit transmisia, a crezut că s-a închis camera. Transmisia se oprise, dar omul nu închisese camera: Derbedeul dracului!.

Nu spun câtă muncă a fost ca să obțin acele imagini. Antena 3 era la fel de înțesată de băsiști cum este și astăzi. Badea nu vorbește prostii când spune ceea ce spune. Domnișoara reporter care era acolo, acreditată la PD, ținea cu partidul. Am aflat din greșeală de imaginilea alea”, a spus jurnalistul Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel