Victor Ciutacu, despre întâlnirea față-n față cu Dinu Patriciu. "I-au dat lacrimile, la propriu"

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit amănuntele unei întâlniri față-n față cu Dinu Patriciu, una în care liberalului i-au dat lacrimile și i-a mulțumit jurnalistului pentru ce a făcut pentru el. 

Victor Ciutacu a scris, pe pagina sa de Facebook, despre o întâlnire cu Dinu Patriciu. Jurnalistul l-a descris pe mogulul Dinu Patriciu drept "cinic, deștept, elegant și arogant", dar și "credul peste măsură". 

Iată mesajul lui Victor Ciutacu: 

"Ma intalnesc cu Patriciu la Realitatea. La putina vreme dupa ce fusese pus in libertate. Fusesem unul dintre putinii care au sustinut cu tarie ca retinerea lui fusese un abuz. Am iesit impreuna la o tigara. I-au dat, la propriu, lacrimile. "Victore, n-o sa uit in viata mea ce ai facut pentru mine". I-am zis sa nu mai pise ochii, ca nu e cazul. Evident, a uitat intr-o saptamana. I-am reamintit asta in direct. Pe vremea cand ziarul lui, care fusese lider de piata cand eram si eu o rotita pe acolo, ma facuse tinta vie. Dupa ce scosese din arhiva electronica toate anchetele mele. A recunoscut franc momentul. Si, mai departe, i s-a rupt. Cinic, destept, elegant si arogant, asta a fost Dinu. Si credul peste masura. A platit regeste o liota de imbecili si de ticalosi care i-au facut rau cat cuprinde. A vrut sa fie miez. A sfarsit macinat si ratat. Dumnezeu sa-l odihneasca!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel