Victor Ciutacu, de doi ani la România TV. "Eu sunt tot aici, da' nu prea-i mai văd pe ei"

Au trecut doi ani de când Victor Ciutacu s-a transferat de la Antena 3 la România TV.

Realizatorul emisiunii "Ediția de seară" de la România TV a făcut o retrospectivă a perioadei care a trecut și a tras câteva concluzii. Pe 1 aprilie 2013, Victor Ciutacu era "în acte" la România TV, iar câteva zile mai târziu, avea loc prima ediție a noii sale emisiuni.

"Acum doi ani, când intram oficial pe ușa postului pentru care încă lucrez, după ce fusesem subiect de breaking news și obiectul delirului mistic pe Net, întinasem nobilele idealuri ale antibăsismului, trădasem cauza și prietenii, mă vândusem SRI-ului, mă salvaseră serviciile de pe nava care urma să naufragieze, uzurpasem locul și spațiul orar al celui mai iubit realizator de emisiuni al televiziunii, îmi terminasem cariera, prăbușeam prime time-ul, eram spăgar, curvar și prieten cu interlopii.

Azi, eu sunt tot aici, da' nu prea-i mai văd pe ei. Unii-s pe la pușcărie, alții fac performanță tv în cercul lor de intimi, unii latră politic de pe margine, alții pierd procese pe bandă rulantă, unii mă detestă cu aceeași sinceritate, alții m-au reevaluat. Cât despre proorocirile vremii, vă las pe voi să judecați...", a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

VEZI ȘI: Exclusiv - Ciutacu: "Trecerea de la Antena 3 la România Tv a fost un șoc, chiar și pentru mine. Profesional, 2013 a fost un an mediocru". Ce promite pentru viitor - Interviu DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel