Victor Ciutacu, comentariu după ce Oana Zamfir 'i-a scris' fiicei lui Tapalagă

Victor Ciutacu a avut un punct de vedere după ce Oana Zamfir a scris un manifest împotriva urii, manifest sub forma unei scrisori adresate fiicei lui Dan Tapalagă.

"Scrisoarea deschisa a Oanei Stancu e neinspirata pe forma (mentionarea fiicei lui Dan Tapalaga ca virtual destinatar), dar utila si chiar necesara pe fond. Intr-o societate intreaga la cap, ar fi dat nastere unei polemici civilizate pe temele stimularii/temperarii antagonismului tineri-batrani. La noi, in balamucul ambulant, insa, lumea o arde patetico-emotional, cu psihoze si bufeuri.

Una peste alta, mi-ar placea sa stiu unde erau indignatii de serviciu, care tremura fals de grija familiei lu' Tapalaga, cand fiu-meu, la fel de minor atunci precum fata lui astazi, dadea declaratii la politie fiindca tac-su era sa-si ia poceala-n mall, cu el de mana, pe motiv de nepotrivire de caracter cu Basescu. Sau, ulterior, cand procurorul Pruna, fratele doamnei ministru, il scotea de sub urmarire penala pe agresor, motivand ca amenintarea n-a fost suficient de consistenta", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel