Victor Ciutacu, către Ion Cristoiu: Îmi cer scuze că nu am murit

Victor Ciutacu a scris un text ironic, pe Facebook, la adresa lui Ion Cristoiu, care este de părere că alarma de la Kandahar a fost una falsă, parte a unei strategii de PR pentru Victor Ponta. 

Oana Popescu a scris pe blogul ei de pe platforma Adevărul că atacul a fost unul real. Informația a venit de la biroul de relaţii publice al ISAF Joint Command (Comanda Reunită a forţelor NATO în Afganistan), după ce jurnalista a dat un telefon la numărul oficial de pe site.

Victor Ciutacu a fost printre jurnaliștii care l-au însoțit pe Victor Ponta la Kandahar și se afla în baza militară când atacul s-a produs.

VEZI ȘI: Ion Cristoiu atacă B1 TV. Nelu Barbu: Nu a fost o făcătură!

”Oana Popescu a făcut ce putea face oricine se consideră sau e poreclit (pe nedrept) ziarist. A dat un telefon. Și - să vezi surpriză! - americanul însărcinat să răspundă, probabil un pesedist sub acoperire plătit de Dragnea, confirmă. Da, o rachetă a lovit aeroportul. Uau, șoc și groază, n-a dat cu fum electoral Anca Alexandrescu și nici nu s-a vîndut Duane Butcher rușilor care complotează cu Victor Ponta, Dan Voiculescu și Bercea Mondialu să-l comporimită pe garantul statului de drept!

Cu ocazia asta, doresc să-mi prezint scuze publice înaltelor caractere Ion Cristoiu și Rareș Bogdan că nu m-am întors, învelit în tricolor, într-un sicriu de plumb ca să mă creadă pe cuvânt de onoare că, spre deosebire de ei, oricât de tare mi-ar displăcea un politician, tot nu-mi bat joc de meserie. Fiindcă, spre deosebire de ei, eu doar din asta trăiesc...”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel