Victor Ciutacu a povestit ce îi spunea Paula Iacob pe holurile România TV - exclusiv

Paula Iacob era un om calm care mereu oferea răspunsuri și explicații jurnaliștilor atunci când subiectele de presă o impuneau.

Avocata era invitată aproape zilnic la România TV, dar mergea cu dragă inimă și la alte televiziuni.

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", contactat de DC News, a povestit că Paula Iacob îl însenina când o întâlnea pe holurile televiziunii. Jurnalistul și-a amintit că regetata avocată îi relata bucățile care îi plăceau din emisiunile sale.

"Nu am avut o relație apropiată cu Paula Iacob, dar am apreciat întotdeauna jovialitatea ei și dorința ei de viață molipsitoare. În plus, subiectiv vorbind, dincolo de prezența ei agreabilă și de bunul simț naural, mă însenina, de fiecare dată când ne întâlneam pe holuri, povestindu-mi bucăți întregi din emisiunile mele care i-au plăcut", ne-a spus Victor Ciutacu.

"Cert e că scena publică, televiziunea și avocatura au rămas fără un personaj, Dumnezeu s-o odihnească", a zis jurnalistul în concluzie.

Revelion la România TV

Când apărea la televizor, Paula Iacob nu vorbea doar despre procese, ci și despre divorțurile vedetelor sau alte subiecte tabloide. Mai mult decât atât, regretata avocată s-a lăsat filmată la petrecerea pe care a dat-o acasă de Revelion în 2013, dar și în 2014.

"Asta înseamnă să îți trăiești viața. Să iubeși viața și să dai celor din jurul tău tot ce ai tu mai bun în tine!", spunea Paula Iacob, în 2013, într-o pauză de cântat și de dansat. La petrecerea de Revelion, avocata a cântat melodii interpretate cândva de franţuzoaica Edith Piaf.

Paula Iacob, în vârstă de 83 de ani, a murit marţi seară.

În urmă cu o lună, avocata a suferit un accident vascular. La acel moment a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost ţinută sub supraveghere la terapie intensivă, după care a fost mutată la Spitalul Bagdasar-Arseni.

La finalul anului 2014, a căzut pe stradă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, a fost suferit o fractură de şold şi a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale, recuperându-se, în vara anului 2015, într-o clinică de profil din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel