Victor Ciorbea, dator şi la Gigi Becali

Victor Ciorbea, Avocatului Poporului, este înglodat în datorii, atât la bănci, dar și la uan dintre persoanele publice. Potrivit naşul.tv, Victor Ciorbea îi datorează lui Becali o sută de mii de euro.

Gigi Becali, impresionat fiind de situaţia financiară dificilă în care se afla fostul prim-ministru, s-a oferit sa îl ajute pentru a depăşi, cel puţin temporar, acest impas. Astfel, Becali i-ar fi dat 100.000 de euro lui Ciorbea în 2012 şi nu ar nu ar fi dorit să încheie niciun act cu acesta.

În declaraţia de avere a lui Victor Ciorbea, apare o menţiune privind un contract de împrumut, în valoare de 65.000 euro, încheiat în 2012 fără să fie menţionată persoana de la care a fost contractat împrumutul, cu scadență în 2014, deşi, conform legii, Ciorbea trebuia să precizeze şi numele persoanei şi date din contract.

Citește și: Victor Ciorbea, în 2009, despre Traian Băsescu, agent KGB

Victor Ciorbea are credite şi împrumuturi la bănci de 1,6 milioane de euro pe care trebuie să le plătească în următorii zece ani. În fiecare lună, Ciorbea trebuie să dea la bănci peste 12.000 de euro, în condiţiile în care veniturile familiei sale sunt puţin peste 3.000 de euro pe lună, mai scrie sursa menționată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel