Viața secretă a președintelui. Iubita înșelată spune tot

Foto: public.fr
Foto: public.fr

Fosta iubită a președintelui francez, umilită public după ce presa a dezvăluit că Francois Hollande o înșela cu o actriță, anunță că va publica o carte de memorii în care va include povestea relației de dragoste cu liderul din Hexagon.

Constroversata viață amoroasă a lui Francois Hollande nu încetează să-l bântuie pe acesta, în presa internațională apărând informații că fosta lui iubită va publica o carte despre relația de 9 ani cu președintele Franței, relație "marcată de jelozie și putere", scrie Daily Telegraph.

Însăși Valerie Trierweiler a sugerat imediat după despărțirea deloc elegantă de Hollande că ar putea divulga secrete ale relației cu liderul social-democrat.

Dar, după ce a descris ruptura de Hollande ca pe un "plonjon dintr-un zgârie-nori", Trierweiler, jurnalist al revistei Paris Match, a părut să renunțe la plan și s-a angajat în misiuni caritabile.

Președintele a fost părăsit de amantă

Informații apărute marți spun însă că fosta iubită a președintelui lucrează la volumul "Merci Pour Ce Moment" (Thanks for This Moment), potrivit Paris Match, care va publica miercuri primele pagini.

Paris Match descrie cartea drept "o poveste de dragoste și disperare" care permite accesului publicului "în intimitatea cuplului" Hollande - Trierweiler. 

"Tot ce scriu este adevărat. La (palatul) Elysee, de multe ori mă simțeam ca la o relatare", ar începe cartea jurnalistei, conform Paris Match.

Le Parisien susține că nici Hollande, nici Palatul Elysee nu știau de publicarea volumului de 320 de pagini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel