Urmărește emisiunea live


Veste proastă pentru Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare

Primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare - Foto Agerpres
Primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare - Foto Agerpres

Curtea de Apel Cluj a respins, vineri, cererea de eliberare din arest preventiv şi cercetarea sub control judiciar formulată de primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi a dispus strămutarea cazului de la Tribunalul Maramureş, la Tribunalul Cluj.

'În baza art. 205 C.p.p. respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul C.C. (cu datele personale la dosar) împotriva încheierii penale nr.56/CP/16 iunie 2016 a Tribunalului Maramureş. Obligă contestatorul la plata în favoarea statului a sumei de 300 lei, cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu din data de 1.07.2016 ', se arată în decizia Curţii de Apel Cluj.

De asemenea, 'în baza art.74 alin. 2 C.p.p admite cererea formulată şi precizată de către inculpatul C.C. pentru strămutarea judecării cauzei care formează obiectul dosarului nr. 1109/100/2016 a Tribunalului Maramureş. 

Strămută judecarea cauzei la Tribunalul Cluj, instanţă căreia i se va trimite dosarul, conform judecătorilor. Pe 27 aprilie 2016, Cătălin Cherecheş a fost arestat preventiv printr-o sentinţă a Tribunalului Cluj, pentru luare de mită în formă continuată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel