Veste-șoc în media. A pierdut drepturile de difuzare, după cinci sezoane

Informație neașteptată pentru telespectatori dar și pentru lumea media: o cunoscută televiziune a pierdut drepturile de difuzare pentru un show de talente. 

BBC a pierdut drepturile de difuzare a show-ului The Voice. Ultimul sezon la televiziunea publică britanică va fi difuzat în luna ianuarie a anului viitor, scrie Daily Mail, citat de paginademedia.ro. "The Voice" se va muta la un alt post de televiziune, al cărui nume nu a fost dezvăluit. 

Mark Linsey, director la BBC Television, a spus: "BBC este incredibil de mândru de The Voice, dar cel de-al cincilea sezon care debutează în ianuarie va fi ultimul".

În urma criticilor venite din partea Guvernului pentru cheltuielile mari, BBC, grup media susținut financiar de contribuabili, n-a avut altă posibilitate decât să renunțe la The Voice, un format costisitor.

Pe piața britanică au apărut zvonuri că ITV a pus pe masă 22 de milioane de lire sterline pe an pentru The Voice. În același timp, ITV renunță la formatul X Factor, care ajuns la al 12-lea sezon și a înregistrat scăderi de audiență de la an la an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel