Veste cumplită pentru Traian Băsescu. Pavel Abraham anunță CUTREMUR

Traian Băsescu a publicat un document cu declarația sub jurământ făcută de Marian Capățână care spune că știe de la Anghel Florin că Dan Voiculescu i-a oferit bani.

"Mi-a spus că a primit de la Dan Voiculescu la el în birou suma de 1.000.000 de euro din care voia să îmi dea mie acești 200.000 de euro. Mi-a fpus că a fost contactat prin Cristian și prin avocatul Pavel Abraham", a zis Marian Căpățână.

Pavel Abraham se apară și spune că nici vorbă de așa ceva.

"Președintele bate câmpii. Nu am cunoștință despre acel document. Probabil e din dosarul de trafic de influență. Sunt aspecte din 2013. Este prima dată când aud așa ceva", a zis avocatul la România TV.

"În 2013 nu îl cunoșteam pe Anghel Florin. Eu m-am angajat ca avocat în cauza tentativei de omor la începutul lui 2014. Deci nu aveam cum să fac acest lucru. Începând cu data de 1 noiembrie 2013, când s-a pronunțat hotărârea de condamnare la 10 ani în tentativa de omor a lui Sandu Anghel, din acel moment, au început acțiunile de a perverti realitatea, de a reconstitui probe în ideea că banii i-a luat Marian Căpățână și că i-a împrumutat", a mai zis Pavel Abraham.

VEZI ȘI: BREAKING NEWS Traian Băsescu publică documente bombă din dosarul fratelui său

"Eu nu am discutat niciodată cu Dan Voiculescu. Sunt sigur că Marian Căpăţână şi-a schimbat declaraţia. Nu am nicio relaţie cu domnul Voiculescu. O singură dată l-am văzut pe Dan Voiculescu, în 1972. De atunci nu am vorbit nici măcar la telefon. Cu Băsică m-am întâlnit doar după 1 noiembrie când a venit să mă angajeze ca avocat. În rest, niciodată! Domnul preşedinte încearcă să mă compromită, să măsluiască. Nu înțeleg. E problema domniei sale. Să facă ce doreşte. Probabil ca acel material care a fost publicat să fie unul mistificat. La preşedinte e valabil orice", a mai zis avocatul.

"Acest război declanșat de președinte vine de la faptul că eu mi-am făcut datoria și am formulat un denunț bine argumentat care a dus în final la condamnarea fratelui său. În prezent, probabil lucrurile se îndreaptă chiar și spre domnia sa. Am argumente să zic asta. Familia Anghel a spus că vrea să îi facă o surpriză lui Traian Băsescu. Eu am zis că nu discut până nu văd probele. Voi discuta cu Izaura. Dacă este o treabă serioasă voi căuta calea juridică. Până acum, Florin nu m-a minţit niciodată", a punctat Pavel Abraham.

Iată documentele publicate de Traian Băsescu:

 (w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel