Veste bună pentru utilizatorii de Android

Goole Play Store, principala sursă de aplicaţii pentru dispozitivele cu sistem Android, primeşte îmbunătăţiri pentru reducerea traficului de date şi spaţiul ocupat de fiecare aplicaţie instalată.

Numit „bsdiff”, un nou algoritm de compresie aplicat pachetelor .APK în care sunt livrate aplicaţiile de Android şi actualizările pentru acestea promite să reducă cu 50%-75% volumul datelor transferat prin conexiunea de internet mobil, scrie go4it.ro.

Google îmbunătăţeşte şi modul de gestionare a aşa numitelor "APK Expansion Files", descărcate la prima rulare a unor jocuri şi aplicaţii de mari dimensiuni, în completarea kit-ului de instalare iniţial.

În funcţie de tipul fişierelor transferate, algoritmul bsdiff poate reduce cu 12%-65% volumul de date transferat prin conexiunea la internet.

Vizând tot aplicaţiile care descarcă pachete de instalare suplimentare, Google modifică şi descrierile afişate în Play Store pentru a reflecta dimensiunea reală a aplicaţiei după instalare şi nu mărimea APK-ului iniţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel