Versurile pieselor lui Taylor Swift date exemplu negativ

Taylor Swift se află în centrul unui scandal, după ce versurile sale au fost date ca exemplu negativ într-o carte.

Taylor Swift are o legătură foarte apropiată cu fanii ei. Ea îi susține pe ei, iar ei o susțin pe ea. Astfel, un admirator i-a atras atenția că versurile din piesa "Fifteen", "somebody tells you they love you, you're gonna believe them", au apărut într-o carte de pregătire pentru examenele SAT la capitolul "exemplu negativ", pe motivul că erau greșite.

Paradoxal, versurile greșite au fost cele din cartea pentru examene și nu cele ale lui Tay: "somebody tells you they love you, you got to believe 'em". Așadar eticheta "exemplu negativ" era nejustificată.

CITEȘTE ȘI: TOPUL celor mai elegante vedete din 2014 - FOTO

Taylor a scris apoi că, atunci când a susținut ea examenul SAT, un test pentru admiterea la facultate în SUA, chiar s-a distrat învățând, iar acum se simte atacată. "Ați scris versurile greșit. Aveați o singură treabă de făcut, să examinați oamenii. O singură treabă."

Cei care au făcut greșeala și-au cerut iertare și au făcut chiar și un cadou, nu cântăreței, ci unui fan de-al ei. Taylor trebuie să aleagă un fan al gramaticii care va primi două bilete la un concert de-al ei din SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel