Veritas oferă capabilități extinse de back-up și recuperare

Back-up Exec 16 compensează limitările de capacitate de stocare și densitatea crescută în centrele de date oferind instrumente inteligente pentru un backup strategic în toate mediile 

Veritas Technologies, lider în managementul informaţiilor, a anunţat Backup Exec 16, o actualizare importantă a soluţiei sale unificate de backup şi recuperare pentru IMM-uri. Un studiu recent estimează că datele din acest segment de piaţă vor creşte cu 33% în următorii trei ani. În situația în care bugetele rămân fixe dar așteptările companiilor în ceea ce privește implementarea rapidă şi rentabilitatea serviciilor IT şi a proceselor de backup şi recuperare sunt în creștere, IMM-urile caută soluţii de protejare a datelor mai puternice, mai flexibile şi de încredere.

Utilizarea eficientă a resurselor disponibile va fi esenţială pentru a evitara întreruperea activităţii companiilor. Backup Exec 16 oferă sprijin pentru a face faţă provocărilor apărute în protecţia datelor importante, acoperind toate datele esențiale din sistemele virtuale, fizice şi din cloud, indiferent de locul unde se află acestea. Organizaţiile pot beneficia şi de cea mai recentă şi scalabilă infrastructură Microsoft, cu Microsoft Azure, Windows Server 2016, şi Microsoft Hyper-V Server 2016.

Noua versiune oferă suport extins pentru cloud, precum şi de modele simplificate de licenţiere şi achiziţionare, pentru consum mai uşor. Funcţiile Backup Exec 16 includ acum:

• Suport extins pentru cloud: Backup Exec 16 simplifică migrarea către cloud oferind o singură platformă unificată care protejează datele esenţiale din infrastructura virtuală, fizică şi din cloud. Configuraţiile serverelor şi serviciilor oferă soluţiei Backup Exec flexibilitatea de a proteja datele în, din şi către cloud.

• Suport pentru infrastructura Microsoft Cloud: Organizaţiile pot beneficia de cea mai recentă şi scalabilă infrastructură Microsoft cu Azure, Windows Server 2016 şi Hyper-V Server 2016. Componentele Azure pot fi protejate pentru a oferi backup cu impact redus şi o singură parcurgere, precum şi recuperare de fişiere, foldere şi obiecte, la nivel granular. Opţiunile flexibile ale soluţiei Backup Exec sprijină politica de protecţie a datelor hotărâtă de organizaţie, fără a dicta alţi termeni. Protocoalele solide de criptare end-to-end garantează securitatea datelor şi sporesc disponibilitatea companiilor de a încredinţa datele sensibile serviciilor publice rentabile de cloud.

[citeste si]

• Performanţă rapidă: Backup Exec permite utilizatorilor să-şi protejeze rapid maşinile virtualizate VMware, cu impact redus asupra performanţei producţiei, garantând în acelaşi timp restaurarea rapidă a fişierelor individuale. Această funcţie patentată, numită "Instant Granular Recovery Technology" (Instant GRT), ajută organizaţiile să-şi îndeplinească obiectivele referitoare la aplicaţii şi recuperarea datelor. Clienţii pot activa maşinile virtuale VMware imediat după recuperare, reducând semnificativ timpul şi efortul necesare pentru activarea copiilor serverelor protejate cu scopul testării, dezvoltării, depanării şi recuperării datelor. Această funcţie poate fi esenţială în abilitatea unei organizaţii de a-şi reveni rapid în urma unui atac de tip ransomware.

• Modelul de licenţiere şi achiziţionare simplificat permite un consum mai uşor: Creat pentru IMM-uri, sensibile la factorul preţ, care nu au o infrastructură complicată sau pentru administratori dedicaţi pentru backup, Backup Exec oferă avantajul experienţei fizice şi virtuale Veritas, având capacitatea de a proteja datele prin intermediul mediilor virtuale şi de cloud, astfel încât organizaţiile să îşi poată proteja efectiv întreaga colecție de date.

"Majoritatea organizaţiilor operează pe un model de cloud hibrid, aceasta însemnând că au nevoie de acces atât la datele din mediile eterogene de cloud, cât şi la cele din arhitecturile locale," a declarat Andy Spencer, Backup Exec, global product marketing, Veritas. "Veritas furnizează protecţia tuturor datelor, indiferent de infrastructură, reducând complexitatea şi riscul utilizării unor soluţii multiple şi oferind vizibilitate şi control mai mare al informaţiilor. Backup Exec 16 ajută companiile să facă faţă acestor provocări esenţiale de retenţie într-un mod simplu şi direct, protejând întreaga serie de date importante a organizaţiei în mediul virtual, fizic şi în cloud."

Explozia din serverele şi sistemele virtuale accentuează cererea de stocare din acelaşi spaţiu pentru centrul de date. Un studiu global comandat de Veritas a arătat că în următorii trei ani clienţii medii vor stoca 39% din datele lor într-o infrastructură virtuală, faţă de 33% în infrastructura fizică şi 27% în cea cloud. Pentru a soluţiona complexitatea existenţei datelor în sisteme multiple, multe organizaţii implementează instrumente de backup specifice pentru sistem. IMM-urile deţin în medie patru instrumente de protecţie a datelor în sfera lor, fiecare cu propria licenţă, întreţinere, instruire, operare, şi cu propriile costuri de infrastructură. Backup Exec 16 oferă un mediu singur în sprijinul companiilor, pentru a administra eficient resursele şi bunurilor de valoare ale acestora, esenţiale pentru dezvoltare.

Clienţii mijlocii au încredere în soluţia Backup Exec timp de mai bine de 10 ani pentru protecţia mediilor lor Microsoft şi VMware. Utilizând API-uri standard, Backup Exec oferă opţiuni flexibile pentru protejarea maşinilor virtuale, astfel încât organizaţiile să se bazeze pe o recuperare precisă şi eficientă a datelor în îndeplinirea obiectivelor business. Backup Exec are 2,2 milioane de clienţi şi a susținut peste 800 de milioane de backup-uri şi 7 milioane de restaurări în întreaga lume.

"Suntem încântaţi să ne continuăm relaţia pe termen lung cu Veritas, ajutându-i să aducă pe piaţă soluţii de cloud puternice şi flexibile," a afirmat Tad Brockway, General Manager, Microsoft Azure Storage pentru Microsoft Corp. "În calitate de lider al spaţiului de backup şi management al informaţiei, Veritas împreună cu Azure oferă clienţilor o soluţie eficientă şi de încredere pentru gestionarea backup-ului în mediile hibride."

Despre Veritas Technologies

Veritas Technologies permite organizaţiilor să exploateze puterea informaţiilor lor, cu soluţii de management al informaţiilor menite să sprijine cele mai vaste şi cele mai complexe medii la nivel global. Veritas lucrează cu organizaţii de toate dimensiunile, incluzând 86% din companiile incluse în topul Fortune 500, îmbunătăţind disponibilitatea datelor şi oferind informaţii în sprijinul avantajului competitiv. www.veritas.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel