VEDETELE MATINALULUI KISS FM, SERGIU & ANDREI, ÎN DESCHIDEREA SHOW-LUI EDDIE GRIFFIN

Sergiu & Andrei, realizatorii matinalului Kiss FM, deschid show-ul din turneul ‘’’Living Legend Tour’’ al starului de la Hollywood, Eddie Griffin, eveniment ce se desfășoară pe data de 14 Noiembrie 2014, la Cinema Patria din București, ora 20:00.  Accesul publicului se va face cu începere de la ora 19.00!

Sergiu & Andrei, realizatorii matinalului Kiss FM, deschid show-ul din turneul ‘’’Living Legend Tour’’ al starului de la Hollywood, Eddie Griffin, eveniment ce se desfășoară pe data de 14 Noiembrie 2014, la Cinema Patria din București, ora 20:00.  Accesul publicului se va face cu începere de la ora 19.00!

Sergiu și Andrei și-au făcut debutul la Kiss FM în urmă cu două săptămâni printr-un „roast”, o scurtă parodie muzicală la adresa celor mai importante vedete din industria muzicală actuală: Smiley, Alex Velea, Connect-R, Antonia, Marius Moga și Andra. Postat pe Youtube (http://youtu.be/ngxgGpGqZ9s), clipul a devenit în scurt timp viral. Vedetele vizate nu s-au supărat și au replicat printr-un videoclip, urându-le succes noilor realizatori ai matinalului Kiss FM (http://youtu.be/f4PFiFMpNmk).

Vă reamintim că inegalabilul actor și comediant american, EDDIE GRIFFIN, cel care îmbina cu măiestrie jocul, stand-up-ul, muzica și dansul, ajunge în premieră pe o scena din România.

Așadar, vrei sa râzi cu lacrimi, să te distrezi maxim într-un show comic de inaltă clasă? Nu rata cel mai important eveniment de gen al anului 2014!

Spectacolul de la București face parte din turneul “Living Legend Tour" al actorului american – turneu ce se desfășoara cu casa inchisă.

Legendarul Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului și pe cei ai marelui ecran, ci și publicul aflat in fata scenei. Eddie Griffin a aparut în 47 de filme și numeroase show-uri de televiziune, alături de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington sau Steven Seagal. De asemenea, pasajele celebre în care îl imita pe superstarul Michael Jackson au făcut deliciul a milioane de spectatori. Mai mult, talentele sale de comediant, dansator, coregraf și cântăreț fac din Eddie Griffin un nume de referintă în industria de entertainment, cu precădere în stand-up comedy, ajungând în Top 100 Cei Mai Buni Comedianți ai Tuturor Timpurilor –clasament realizat de Comedy Central, rețeaua de televiziune care dă tonul în segmentul de profil.

www.eddiegriffin.com


Biletele sunt puse în vânzare la următoarele categorii:

Categoria 1 - 250 RON

Categoria 2 – 200 RON

Categoria 3 – 150 RON

Acestea pot fi achiziționate online de pe:

-bilete.ro și din toate oficiile Poștei Romane, în magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos;

-myticket.ro și din rețeaua magazinelor DIVERTA, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

-eventim.ro și din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturești, Humanitas) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel