EXCLUSIV  Vasile Turcu, sinucidere. Motivele posibile, analizate de un criminalist

Comisarul șef în rezervă, Mihai Untaru a explicat în exclusivitate pentru DCNews motivele care ar fi putut să îl împingă pe omul de afaceri Vasile Turcu spre o sinucidere. Detectivul criminalist desființează variantele vehiculate în presă precum problemele financiare, sau existența vreunei alte femei. 

Mihai Untaru este de părere că în cazul în care Vasile Turcu ar fi avut probleme financiare, acest aspect ar fi fost aflat de multă vreme.

"Ca să emiți o ipoteză de lucru valabilă pentru un asemenea gest trebuie să îl cunoști foarte bine pe Vasile Turcu. Or, nu știu câți îl cunosc atât de bine și se fac o mulțime de scenarii. În cazul unui om care a muncit din greu să își facă un nume, dacă ar fi avut probleme financiare, ar fi 'transpirat' puțin lucrurile. Mă îndoiesc că a fost un motiv legat de partea financiară," a declarat pentru DCNews Mihai Untaru.

Totodată, comisarul-șef în rezervă exclude varianta ca o femeie să-l fi împins pe Vasile Turcu la un asemenea gest în condițiile în care este un om trecut prin viață

"O parte din presă a mai speculat existența unei femei, dar nu se justifică. Vasile Turcu e un om rodat, nu e un om tânăr lipsit de experiență. E ca și cum omul acesta a fost strâns cu ușa ca să se sinucidă. Afacerile lui au fost și cu bune și cu rele. A pierdut mult a și câștigat mult, a fost un tip constant în așa ceva," a mai spus Untaru.

În opinia detectivului criminalist există două motive care ar putea fi luate în calcul: 

1. O boală gravă cu care a fost diagnosticat care l-ar fi dus într-un punct de disperare.  Faptul că Vasile Turcu încă este în viață și rezistă, pune totuși semne de întrebare și acestui scenariu. Rămâne totuși o variantă de lucru. 

2. O presiune externă extraordinară, un eventual șantaj. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel