Vasile Blaga, revoltat pe Antena 3: "Dumneavoastră ați chemat oamenii acolo"

Vasile Blaga
Vasile Blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, consideră că este foarte grav ce s-a întâmplat la plimbarea libertății, acuzând Antena 3 că "a invitat lumea acolo".

"Eu fac o singură precizare. Ceea ce este la nelalocul lui este situația întâmplată. Toată lumea este de acord cu libertatea de exprimare, cu libertatea presei, dar, pe de altă parte, nu poți să tratezi într-un mod cu totul și cu totul la nelalocul lui în numele acestei libertăți a presei oameni din presă care nu-ți împărtășesc opiniile. Lucrul a fost foarte grav și mă bucur, sper ca ministrul de Interne să stabilească rapid vinovățiile", a declarat Vasile Blaga, întrebat dacă șeful Jandarmeriei Române ar fi trebuit demis după incidentele petrecute duminică în zona Palatului Cotroceni.

Întrebat de reporterul Antena 3 ce ar fi făcut în condițiile în care incidentul petrecut duminică în zona Palatului Cotroceni, soldat cu lovirea unei jurnaliste, a fost provocat de un cetățean care a decis de unul singur să participe la miting și a fost blamat ulterior pentru gestul său, Vasile Blaga a spus: "Dumneavoastră ați invitat lumea acolo, să ne înțelegem foarte bine. Dumneavoastră i-ați invitat acolo, iar instituțiile statului de fiecare dată când sunt manifestări publice autorizate sau neautorizate, uitați-vă în legea Jandarmeriei, trebuie să asigure ordinea publică. Și cei care o încalcă trebuie să plătească".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel